Naast onze wekelijkse vast lessen, organiseren wij regelmatig speciale themalessen, lezingen of workshops.

aanbod

  • ANTI-STRESS SESSIE
  • OUDER & KIND YOGA
  • CHAKRALAB
  • RESTORATIEVE YOGA
  • KLANKSCHAAL RELAXATIE

anti-stress sessie

wanneer? vrijdag 13 maart om 20u45

wat? Dit is een geblinddoekte les waarin we hele trage bewegingen maken en onszelf in eenvoudige houdingen plaatsen. Deze methode is ontwikkeld in India en wordt ook in bedrijven toegepast om de mentale en fysieke druk te verlagen.

We sluiten af met een bodyscan, een extra lange savasana waarin ik langskom met reiki energie voor wie wil om je nog dieper in ontspanning te brengen.

BELANGRIJK: breng een blinddoek mee (of iets dat ervoor kan dienen)

prijs? €15

ouder & kind yoga

wanneer? zaterdag 14 maart om 13u

wat? een sessie per twee, waarin alle aspecten van yoga aan bod komen, maar op een speelse manier.

prijs? €20

chakralab

wanneer? zaterdag 14 maart om 15u30

wat? Na inschrijving ontvang je via e-mail een chakratest, die uitgeprint mee naar de workshop brengt.

Tijdens de workshop leer je de basisbeginselen van de chakratheorie. We bespreken daarbij ook de 5 koshas en de 3 nadis. Aansluitend doen we enkele kinesiologische testen en bespreken we elke chakra.

Er wordt een moment voorzien om jouw chakra-uitslag te bespreken en je krijgt tips mee naar huis hoe je jouw energie weer in evenwicht kan krijgen. Je krijgt een chakrathee en chakra chocolade aangeboden, om meteen jouw zwakkere chakra(s) te stimuleren.

prijs? € 50

restoratieve yoga

wanneer? zondag 22 maart om 20u

wat? Erica Lutes legt ons in 4, maximaal 5 verschillende houdingen waarin we 10 tot 15min blijven liggen. Deze vorm van yoga activeert het parasympatisch zenuwstelsel, opdat organen in ruststand gaan en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam aangesproken. Deze les brengt je in een hele diepe ontspanning. Het lichaam wordt gedurende de hele les en in elke houding ondersteund door attributen.

prijs? € 15

klankschaal relaxatie

wanneer? TBC vrij 3 april of zo 5 april

wat? De tonen van een klankschaal vullen de ruimte met stilte en rust. De klank bundelt je aandacht. Terwijl hij wegebt, zweeft je bewustzijn op de golf van de klank tot in de oneindigheid van de stilte. Jouw lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Door het geluid en de trillingen van klankschalen resoneren je lichaamscellen mee. De trilling zoekt een weg door het water van je lichaam. Daardoor ontspan je en je lichaam komt als het ware weer in balans.

De tekst nodigt jou uit om een reis te maken naar een prachtige omgeving zodat je in een droomstaat komt. Je mag daarbij alle gewaarwordingen en alle ongemakken accepteren. Zo creëer je ruimte. Vermoeidheid en stress kunnen oplossen. En er ontstaat diepe ontspanning.

prijs? €15