♡ goodmorning yoga – woensdag

♡ anusara yoga flow – zaterdag


In 2015 stapte ik nietsvermoedend mijn eerste yogales binnen en dat ben ik blijven doen! Ik ben altijd een sporter geweest, heb veel gedanst en gelopen maar ik merkte dat yoga iets heel anders met en voor me deed.

Mijn yogamat is sindsdien mijn veilige haven. Een plaats van rust, ontspanning en naar binnen keren. Een plaats waar ik mezelf beter leer kennen en begrijpen, waar ik experimenteer met mijn lichaam en geest. Waar ik op mijn grenzen bots, ze verken, respecteer en verleg. Op dagen dat ik schitter maar ook (en zeker) op baaldagen is mijn yogamat er altijd om evenwicht te brengen.

Ik merk nog elke dag dat yoga een bijzondere verbinding is tussen lichaam en geest. De goesting om dit door te geven werd niet te weerstaan. In 2018 vervolledigde ik mijn 200h durende Yoga Teacher Training o.l.v. Joachim Meire en sindsdien blijf ik het belangrijk vinden me bij te scholen en me te laten inspireren door andere teachers.

In mijn lessen wil ik je op een onderbouwde en veilige manier laten kennismaken met de verschillende yogahoudingen en wat yoga voor jou kan betekenen in je dagelijkse leven. Alles om jezelf beter te leren kennen, op en naast de mat.

Ik kijk ernaar uit jou mee te nemen op dit boeiende pad!

See you soon, on the mat!!

Namaste

Nele