Leef bewuster en be-leef intenser. Leer eenvoudige oefeningen om je aandacht in het hier en nu te brengen én te houden. Oh en nog zoveel meer.

Ik herinner me de avonden bij Ilse Dries in Kessel-Lo, mijn mindfulness coach. Ik keek zó uit naar die mindfulness avonden! In groep, maar toch dicht bij jezelf leren ademen, mediteren, stilstaan en gewaar worden wat er is en hoe jij je daarbij voelt.

Daarom ben ik blij dat we zoiets ook in onze yogastudio kunnen organiseren! Ik ontmoette Inge Gielen in de yogastudio tijdens één van de klankschaal relaxatie avonden. Tijdens de theekrans hadden we snel door dat we samen wel iets konden realiseren. Tada!

Wat is mindfulness?

Het is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die je beter leert omgaan met stress, piekeren, slapeloosheid, depressie, burn-out,…   

Mindfulness betekent bewust aandacht hebben voor wat er zich op dit moment voordoet, zonder er direct een oordeel over uit te spreken. Dankzij mindfulness ontwikkel je de mentale veerkracht om goed te schakelen tussen actie enerzijds en stilstaan bij waar je mee bezig bent anderzijds. Dus aandacht geven aan wat er hier en nu is (gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties).

Door ervaringsgerichte oefeningen, meditaties en theorie worden er handvaten aangereikt om om te gaan met de uitdagingen van elke dag. 

Mindfulness 8 weken programma

Vanaf woensdag 13 maart, kan je 8 weken lang van 19u30 tot 22u het mindfulness programma doorlopen (m.u.v. woe 10/4 tijdens de Paasvakantie en de feestdag op 1/5).

Dit programma wordt gegeven door Inge Gielen, gecertifieerde mindfulness coach.

Prijs & Inschrijven

Het 8 weken traject kost €299, inclusief cursus materiaal, stick met meditaties, water en thee.

De plaatsen zijn beperkt tot maximaal 12 cursisten, dus schrijf je tijdig in. Inschijven doe je via info@empatia.be rechstreeks bij Inge Gielen. Met al je vragen kan je ook bij haar terecht.