Om voor ieder van jullie de meest aangename en ontspannende ervaring te garanderen, willen we vragen om met onderstaande puntjes rekening te houden wanneer je naar een yogales komt:

♥ kom op tijd. probeer je niet te haasten als je naar de yogales komt. je stresst en holt al de hele dag, neem je tijd, maar probeer op tijd te komen zodat de les tijdig kan aanvangen. ben je wegens omstandigheden toch te laat? laat het niet aan je hart komen en wees welkom. kom rustig de les binnen, land in stilte op je mat en adem. het is aangewezen om 10min voor de les start, aanwezig te zijn.

 oordeel niet. niet over je naaste, maar ook niet over jezelf. iedereen heeft zijn eigen weg af te leggen en iedereen heeft zijn eigen verhaal en verleden.

♥ vergelijk niet. we zijn allemaal lichamelijk anders gebouwd, verschillen in leeftijd, niveau van kracht, lenigheid en conditie. yoga is geen wedstrijd. vergelijk je dus niet met je naaste en ook niet met mij. yoga is een individuele beoefening. keer je aandacht naar binnen en blijf bij jezelf.

♥ forceer je niet. wederom, yoga is geen wedstrijd. je hoeft niet even diep of dieper te buigen of te stretchen dan je naaste. we hebben elk een andere lichaamsbouw met elk onze eigen beperkingen, ook ik heb die. luister goed naar je lichaam en respecteer je eigen grenzen. yoga nodigt je uit om op verkenning te gaan in je lichaam en je grenzen te leren kennen, deze af te tasten en mogelijks te verleggen. maar steeds met zachtheid en liefde voor onszelf en ons lichaam. leer goede van slechte pijn te onderscheiden. we willen nooit de slechte pijn. van de goede pijn kunnen we leren.

 annnuleer tijdig. heb je jezelf voor een les ingeschreven, maar er is wat tussen gekomen of je geraakt er niet? laat het mij weten per mail, Facebook of telefoon en indien mogelijk, schrijf je nog uit, zodat iemand anders jouw plek nog kan innemen. onze yogazaal in Aarschot is niet zo groot, dus houden we rekening met een maximaal aantal deelnemers.

♥ namaste
♥ adriana