Lieve yogis,

2 maanden geleden ben ik in een groot nieuw avontuur gestapt in Aarschot. Wat een ervaring!

Ik heb op die korte tijd weer vanalles bijgeleerd, over mezelf, over een zaak uitbaten, een team (bege)leiden en natuurlijk over mezelf. Waar ik goed in ben, niet goed in ben, wat ik graag en minder graag doe…al doende leert men!

En met deze ervaring leer ik ook over welke lessen, op welke momenten in trek zijn, hoe vaak mensen gemiddeld naar de yogales komen, etc etc.

Zo was het in het begin ook een beetje gokken bij de prijszetting van de maandabonnementen. Ook voor mij was dat nieuw. Het was eerst een beetje spieken bij de rest (andere yogastudios) en ongeveer de prijszetting volgen, zonder te weten of dat wel klopte… 2 maanden later heb ik zelf een hystoriek om te analyseren.

Wat deze 2 maanden mij geleerd hebben is…dat de prijs van het maandabonnement een beetje hoger moet.

De reden is gewoon omdat de frequentie van een deelnemer hoger is dan aanvankelijk geschat. Een deelname met een maandabonnement kost mij meer aan de docent, dan dat de yogi effectief betaalt…en dat is niet logisch. Op die manier zal de yoga studio niet lang kunnen blijven bestaan en niemand van ons zou daarbij gebaat zijn…

Het maandabonnement wordt vanaf heden opgetrokken naar €90 (i.p.v. €85). Voor wie vaak komt en uitrekent, weet voor zichzelf dat deze prijs nog steeds heel voordelig is. Ik reken daarom ook graag op jullie begrip.

namaste
adriana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.