De zomer was kalm. Het was warm. Er was voetbal. Het was vakantie. Een kans om na te denken, om plannen te maken, om zaadjes te planten, om met nieuwe ideeën te komen, om voor te bereiden voor…september.

start to yoga

September is voor vele mensen een maand van nieuwe intenties en voornemens. De kinderen gaan back to school…wij gaan “back to yoga“. 5 donderdagen om 18u45 aan €55 promoprijs voor nieuwe leden. Check het Facebook event voor de exacte data!

Vanaf zaterdag 8 september start er ook weer een nieuwe reeks kinderyoga op met Kizzy! De alleskleinsten (4-7j) zijn welkom om 13u15 en de iets groteren (8-12j) om 14u30. Bekijk het Facebook event voor de exacte data!

Inschrijven voor beide reeksen (start to yoga & kidsyoga) is verplicht en kan via mail naar info@adyogini.com.

investeringen

publiciteit

Er zijn nog veel mensen die onze studio nog niet gevonden hebben. adYogini investeert daarom nog meer in publiciteit. Weldra vind je onze advertentie in Rondom! En spannend spannend…in november misschien wel eens op een groot event! [meer nieuws volgt weldra]

it

Om alle inschrijvingen, beurtenkaarten en abonnementen nog beter te kunnen opvolgen en om het voor de yogis nog eenvoudiger te maken om zich in te schrijven, zullen we weldra ook van reservatiesysteem veranderen! Wanneer de overgang zal gebeuren wordt nog meegedeeld (wellicht begin september). Elke yogi ontvangt dan een uitnodiging vanuit ons nieuw boekingsysteem.

Wij proberen om de overgang zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Maar zoals in’t leven soms gebeurt…smossen we soms ongewild. Vodje erover en vlekje weg! Zo simpel gaat dat. Laat het dus niet aan je hart komen, als er wat mis loopt…dan zetten wij dat gewoon weer recht. Er zijn geen slechte intenties als er ergens iets niet meteen goed staat… De yoga popup is er om ons goed te voelen, niet om ons perfect te voelen. Menselijkheid primeert en in alles wat ik onderneem, ga ik bij de leuze “het is zoals het is” en ik aanvaard nu al wat er tijdens die overgang mis zou lopen. #groeipijntjes

een aangepast yogaprogramma

Met ingang van volgende week zullen er enkele verschuivingen plaatsvinden in ons wekelijkse yogaprogramma.

Wat zal er veranderen?

  • maandagavond: vinyasa yoga met Nele [de lessen van Adriana vallen weg]
  • donderdag ochtend hatha yoga met Celine [i.p.v vrijdag]
  • vrijdagochtend 2 lessen met Adriana: ashtanga flow & gentle yoga [i.p.v. hatha yoga]

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.