Ik hou van eenvoud. Dus waarom het leven ingewikkelder maken dan het hoeft? Ik merkte elke maand bij het voorbereiden van de boekhouding, dat de verschillende betalingswijzen voor veel rompslomp, verwarring en frustratie zorgden.

Een tweede reden om een vereenvouding door te voeren, is een kostenoverweging. Waarom niet kiezen voor systemen die kosteloos zijn in plaats van platformen die een graantje meepikken van jouw harde werk?

GOODBYE PAYPAL

Daarom dat ik vanaf heden stop met de samenwerking met PayPal. Paypal liet je toe om meteen bij inschrijving in een yogales, via je e-mailadres online te betalen. Kosteloos voor de betaler, maar niet voor de ontvanger… En ik ben hier graag eerlijk in. Als kleine onderneming is het niet altijd even makkelijk om te overleven.

HALLO BC APP

We leven natuurlijk in een digitaal tijdperk en hoeveel ik ook hou van oldschool, wil ik ook voor een cashloze optie zorgen. Deze methode heeft zijn eenvoud al bewezen!

Op je smartphone kan je kosteloos de Bancontact applicatie installeren en deze linken aan jouw bankrekening. Wanneer je naar de les komt, volstaat het om onze QR-code te scannen en klaar is kees!

OLDSCHOOL IS COOL

Je kan uiteraard nog steeds met cash geld betalen voor de les aanvangt. Voor workshops of lessenreeksen kan je ook storten op de rekening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.