Met veel plezier stel ik jou een zeer speciale dame voor!

Viviane Caes

Na een gebrutaliseerde jeugd, een leven van voornamelijk kommer en kwel, twee echtscheiding en chronische gezondheidsproblemen, ging Viviane als alleenstaande moeder van twee prachtige dochters, rond haar 40ste op zoek naar het antwoord op haar vraag…

“IS DIT ALLES WAT ER IS?”

Vanuit een schrijnend gevoel van ‘innerlijke leegte’ zocht ze gedreven naar een uitweg uit haar lijden… en de diepere zin van het leven.

Door intense zelfstudie en jarenlang ontelbare opleiding volgen in bewustwording, helen en coachen, ontdekte ze gaandeweg hoe ze haar geluk in eigen handen kon nemen… en wat haar levensdoel was.

Ze is het levende bewijs, dat wat je verhaal ook is, je de macht over je leven terug kan nemen en jezelf kan leren gelukkig te zijn.

Met al die vergaarde kennis, wijsheid en levenservaringen en met onvoorwaardelijke liefde, helpt ze nu (op haar 66ste) anderen zichzelf te helpen, met de manieren eigen aan deze Nieuwe Tijd.

Viviane helpt je:

 • te herontdekken wie je werkelijk bent → altijd Go(e)d genoeg!
 • hoe je weer helemaal je Ware Zelf bent
 • hoe je ‘VOLUIT kan LEVEN’ en ‘GELUKKIG ZIJN’ als een ware ‘LEVENSKUNSTENAAR’

En ze leert dankbaar van iedereen op haar weg.

Ze bied lezingen, meditaties, workshops, opleidingen, individuele coaching en heling en nog zoveel meer!

Mindfulness & Meditatie

Mindfulness en Meditatie zijn 2 praktijken die mij nauw aan het hart liggen en die ik zelf dagelijks beoefen. Mijn geluk kon niet op wanneer Viviane dit in de Yoga PopUp wilde introduceren!

MEDITATIE & MINDFULNESS is wetenschappelijk bewezen een zeer heilzame aandachtstraining voor onze gezondheid en algemeen welbevinden.

We ervaren de voordelen van het volledig aanwezig leren zijn in het ‘HIER en NU

Het helpt ons o.a. bij:

 • tot rust komen,
 • een verkwikkende slaap,
 • burn-out- en stress preventie
 • allesoverheersend denken,
 • piekeren,
 • depressiviteit,
 • verslavingen
 • en nog zoveel meer…

Deze ontspannen meditatieve staat bereiken, betekent helemaal niet dat we in slaap vallen, maar net in tegendeel! Ons lichaam is totaal ontspannen, onze geest klaarwakker en helder. Het brengt ons terug in contact met onze innerlijke wijsheid en biedt ons een ongelimiteerd scala aan mogelijkheden.

Het mooie eraan is dat iedereen het kan leren!

In deze inleidende reeks van 5 lessen, beoefenen we stap voor stap meerdere manieren om deze meditatieve staat te bereiken, zodat iedereen de methode ontdekt die hem/haar het best ligt. Kies je later ook voor de vervolgreeks(en) van eveneens 5 lessen, dan verkennen we de het ongelimiteerd scala aan mogelijkheden verder.

Prijs

€ 210 voor de reeks van 5, water en thee zijn inbegrepen.

Inschrijven

Inschrijven doe je via de lessenrooster. Jouw inschrijving is bevestigd bij ontvangst van het inschrijvingsgeld op onze bankrekening BE46 0017 8860 6036, met vermelding “meditatie en mindfulness met viviane caes

Heel je “inwendig” kind

Ik ben zelf recent aan de slag gegaan om de klein Adriana binnenin aandacht te geven en te helen, zodat ik in het heden niet steeds in dezelfde patronen herval. Wil je meer weten hierover, kom dan naar de lezing op zaterdag 30 juni om 19u30.

Viviane over dit thema:

‘HEEL’ JE INWENDIG KIND  en verander je leven stap voor stap.

Al onze kommer en kwel, ons slachtoffer van ons verhaal voelen, alle gemis, eenzaamheid, ergernis, ons niet ‘goed genoeg’ voelen, alle oordeel naar onszelf en anderen toe, anderen onze pijn verwijten, evenals alles wat we als onaangenaam tot extreem pijnlijk ervaren… alles waardoor we ons laten kwetsen…

Al onze verslavingen, onhebbelijkheden, moeilijke karaktertrekjes, de beslissingen die we nemen, hoe we spontaan op pijnlijke emoties reageren, welke patronen ons steeds weer parten spelen.

Overgevoeligheid voor emoties om ons heen, komen voort uit ons onderbewuste. Het is de motor van ons leven, als het ware onze harde schijf, die voor 95% bepaalt hoe onze levensprogramma’s draaien.

We willen het vaak zo graag anders, gebruiken dikwijls al onze wilskracht om positieve veranderingen aan te brengen in ons leven… En toch draaien we steeds opnieuw in dezelfde cirkel, vallen we in dezelfde kuilen, behandelen anderen ons steeds op dezelfde pijnlijke manier, hervallen we in een of andere verslaving (voeding, werk, seks, adrenaline kicks, Facebook, roken, drinken, drugs,…).

Die ‘harde schijf’ van ons onderbewuste wordt bijna totaal geprogrammeerd door onze kind ervaringen. Hoe we onze kindertijd ook ervaarden, van zalig tot extreem moeilijk, allemaal liepen we kwetsuren en trauma’s op, door de goede opvoedkundige bedoelingen van al onze opvoeders.

Leer de macht over je leven terug in eigen handen nemen door jouw inwendig kind te ‘HELEN’ (=weer heel maken) en ervaar hoe je leven eindelijk stap voor stap, ten goede verandert.

Prijs

€25, water en thee zijn inbegrepen.

Inschrijven

Inschrijven doe je via de lessenrooster. Jouw inschrijving is bevestigd bij ontvangst van het inschrijvingsgeld op onze bankrekening BE46 0017 8860 6036, met vermelding “heel je inwendig kind“.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.