Ik heb het zelf al vaak meegemaakt, in België of erbuiten: ik ontdek een nieuwe yogastudio en ik kan niet kiezen welke les ik wil volgen. Ik zou ze allemaal eens kunnen volgen, maar op 1 week tijd zou me dat wel veel centen kosten. Ik vind het belangrijk dat zowel de yogastijl als de yogadocent bij me past. En dat wil ik voor jullie faciliteren.

Ik heb me laten inspireren door andere yoga studios waar ze met zo’n weekpasje werken en ik vond dat zelf supertof! Ik wil dat daarom ook graag zelf aanbieden.

Discovery Pass

De naam zegt het zelf; je kan op ontdekking gaan! Proef van alle lessen, onbepaald, 1 week lang. Ik heb dit pasje in het leven geroepen voor nieuwe leden, die bij mij nog nooit les hebben gevogd. Maar bij nader inzien wil ik het bij opstart van de yoga studio graag openstellen voor iedereen, ook voor de trouwe deelnemers bij adYogini. Want opeens is er een studio met nieuwe docenten en nieuwe yogastijlen, die misschien ook nieuw zijn voor mijn bestaande leden.

Prijs

€25

Je krijgt bij aanschaf een kaartje mee op naam, waarop de geldigheid wordt genoteerd. Breng dat kaartje telkens mee, want dat is jouw betaalbewijs. De Discovery Pass is persoonlijk, niet overdraagbaar, niet verlengbaar of terugbetaalbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.